Her ses en begyndervogn til alle slags seler. Vognen er bøjet i 3/4 " eller 1 " elektrikerrør monteret på en træplade eller aluminiumsstang med bolte og vingemøtrikker. Hjulene er monteret på gevindstang. Se også under "bøjler" Her ses en cykeltrieler fra harald-nyborg der er bygget om stænger er bukket i 1/2 tomme stålrør og på sat øjer til karabinhagerne

Begyndervognen kan monteres med ringe eller karabinhager fastgjort ved hjælp af spændbånd, til fastspænding af seler, alt efter om man ønsker at bruge Buckle- eller Sæterselen.

Her ses en legevogn ombygget og påmonteret bøjle. Vognen er købt hos Harald Nyborg pris kr 399,-

Tværstangen, der er påmonteret vognen, består af 2 stykker aluminium med sorte endestykker og gevind på 8 eller 10 mm. Stykkerne skrues vinkelret på det røde vognstykke. En gennemgående aluminiumsstang monteres med bræddebolte på de to andre stykker aluminium for at stabilisere. Vinklerne til vognstængerne monteres direkte på den gennemgående aluminiumsstang. Vinklerne kan dog udelades, og stængerne kan monteres direkte. Vinklerne bør være af metal, da elektrikerrør vil knække.

Her ses den originale svenske sennenvogn, som bruges til de officielle prøver. Den kan klare en belastning på minimum 120 kg. Vognen er påmonteret bøjlestang, som er bøjet i 1 " elektrikerrør (se også "bøjler"). Vognen er her monteret med vippebeslag til bøjlestangen. Dette er ekstraudstyr i forhold til tegningen. Vognen kan man selv bygge. Pris for vogn og bøjlestang ca kr 1400,-.
Link til tegning af sennenvogn.